O PODJETJU

O nas

N.B.S. D.O.O.

Gregorčičeva ulica 29a
2000 Maribor


M: +386 (0) 51 742 628
E: info@nbs.si

O podjetju

Podjetje N.B.S. d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991 v Celovcu. Osnovna dejavnost podjetja je uvoz in prodaja različnih materialov, sredstev in strojev za industrijo in dom. Poslovanje našega podjetja temelji na medsebojnem zaupanju tako z dobavitelji kot kupci.


Glavna dejavnost podjetja je prodaja strojev in orodja za varjenje plastike. Naše delovanje je usmerjeno k strankam, s pomočjo tehničnega znanja, ki ga naši zaposleni vseskozi nadgrajujejo in izpopolnjujejo na različnih strokovnih usposabljanjih, pa zagotavljamo celovite tehnološke rešitve, ki so prilagojene posameznim strankam in projektom. S pomočjo naših zvestih partnerjev se trudimo pokrivati kar najbolj širok spekter različnih principov varjenja plastike.


Drugi del delovanja zajema področje hidroizolacije in lepilnih trakov. Zavedamo se, da živimo v kriznih časih, toda kljub temu pri gradnji hiše, glavni odločitveni faktor ne sme biti cena, temveč kvaliteta. Ponujamo optimalno razmerje med slednjima. Naše materiale odlikujejo vrhunske tehnične lastnosti in kvalitetna izdelava priznanih nemških, avstrijskih in italijanskih proizvajalcev. Vsi naši produkti so v skladih z evropskimi normami in standardi.


Tretji, zelo pomemben sektor delovanja našega podjetja je področje komunale. Nudimo tako naprave za video pregled podzemnih cevi in cevnih sistemov kakor tudi stroje in pribor za odmaševanje odtokov in čiščenje cevi.


Za vse stroje in naprave nudimo garancijo in servisno storitev.